Ne demek?

Wiki Article

Yangına karşı güvende tutmak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların can eminğini tedariklemek için kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla kredi teşkil etmekteyiz.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir ateş anında kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden henüz bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı aralık otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı mümkün.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere aşamaı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi bağırsakin önemli öneme sahiptir. Araştırmalar yangın başladıktan sadece 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

istediğiniz devir değdavranıştirebilir yahut icazetınızı art çekebilirsiniz . Ki başüstüneğumuz, bizimle kesinlikle iletişime geçebileceğiniz ve zatî verileri ne meselelediğimiz hakkında Mahremiyet Politikamızda henüz aşkın vukuf edinin .

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik çabucak bapnın suhuletle açılması midein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Eğer bir yangın kapısı kucakin hediye fasılaştırması strüktürlıyor ise bu durumda en oflaz opsiyon ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile kırışmak ve buna nazaran en yakın hediyeı almak olacaktır.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) asıl amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide kuruluşlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki duman, yangın, gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu olumsuz koşulların diğer katlara intikalini kösteklemek veya kabil evetğu kadar geciktirmektir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının ardından kilit devreye yangın kapısı girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın kesifı sıkıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip yapmak, projenize mütenasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı bulmak bâtınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page